Nye kontorbygg med Stavangers beste beliggenhet

Alle store byer i Europa har sine Central Business Districts (CBD). Nå følger Stavanger opp med å bygge sitt nye CBD-område. Paradis Stasjon blir et av de viktigste landemerkene i Stavanger. Her kommer de første 700 moderne og miljøvennlige kontorarbeidsplassene bare få meter fra selve jernbanestasjonen. Prosjektet vil også på mange måter bli det første trinnet av utbyggingen av hele Paradis-området.

Paradis Stasjon har en svært attraktiv og sentral beliggenhet, kun få minutters gange fra Stavanger sentrum. Selve stasjonen ligger like ved inngangen til byggene, og med bil og buss har man god adkomst fra Lagårdsveien.

Link Arkitektur har utformet prosjektet

  • Totalt 19.000 kvm fordelt på 2 bygg
  • Gateplan har felles servicefunksjoner og kontor
  • 5 etasjer med kontorarbeidsplasser
  • Parkering og garderober i underetasjen
  • Beregnet innflytting er høsten 2016
  • Attraktiv beliggenhet, spenstig arkitektur, og svært gode utsiktsforhold
  • Moderne, arealeffektive og fleksible kontorløsninger, tilrettelagt for inntil 700 arbeidsplasser
  • Fremtidsrettede tekniske løsninger, fokus på energi- effektivitet, ambisjoner om BREEAM-klassifisering VERY GOOD eller bedre. Energiklasse B eller bedre.
  • Topp lysforhold og tekniske løsninger
  • Spennende nabolag med flere større virksomheter

Vi møtes på Paradis Stasjon
– et nytt byrom der folk vil møtes

På den ene siden ligger byen med sitt pulserende liv, og på den andre siden ligger Paradis-området med sin stillhet og ro. Paradis stasjon ligger i et av Stavangers mest attraktive områder kun få minutters gange fra Stavanger sentrum. Bedre nærhet til kundene, beslutningene, til markedet og møteplassene, og til de nye løsningene skal man lete lenge etter.

Adressen for de to byggene vil bli Lagårdsveien 100. Bygningsstrukturen danner en form som ligner en bølge. En åpen glassfasade trekker opplevelsen av fjord og fjell inn i bygningene og inviterer til ro og konsentrasjon. Kontorbyggene er planlagt med et moderne formspråk som gir en tydelig identitet. Utformingen vil gi mye dagslys inn til åpne og moderne kontorlokaler, som gir gode og attraktive arbeidsplasser, og effektive og fleksible arealløsninger. Fremtidsrettede, tekniske kvaliteter bidrar til god energiøkonomi.

Din fremtidige arbeidsplass

De to byggene kan tilrettelegges for inntil 700 arbeidsplasser. Hvordan arealet skal disponeres vil skje i en prosess hvor du er involvert. Dine ønsker, behov, erfaringer og meninger vil bli ønsket velkommen i den videre utviklingen av prosjektet.

Forslag til innvendig materialbruk og organisering av arbeidsplassene foreligger, men leietaker vil her kunne påvirke det endelige valget i en styrt samarbeidsmodell sammen med utleier og våre arkitekter fra Link Arkitektur. Byggene er fleksible og tilrettelagt for celleløsninger, team-kontorer, og ulike varianter av åpne kontorlandskap. Vi kan tilpasse arealene etter leietakers behov og ønsker.

plantegninger